12 Fluturimet e konfirmuara 29.06.2020/ Ja drejt cilave destinacione fluturohet⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e hënë  janë:⠀⠀⠀⠀

✈️Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Firence dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Bari dhe kthim

✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Venecia dhe kthim

✈️Albaëings – Tiranë – Rimini dhe kthim

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Austrian – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Ëizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀