10 truke për t’i bërë këmbët tuaja të duken më të gjata

Këmbët më të gjata në botë janë më shumë se 52 in. Sigurisht që është e pamundur të marrësh këto rezultate me ndonjë teknikë. Por të paktën ju mund të krijoni iluzionin se këmbët tuaja duken më të gjata sesa janë në të vërtetë. Dhe këtu disa truket e veshjeve që do t’ju ndihmojnë.

Mos u shqetëso se nuk ka asnjë operacion dhe asnjë gjë tjetër frikësuese. Me vetëm ngjyrën dhe gjatësinë e rrobave tuaja, pamja juaj mund të ndryshojë në mënyrë dramatike.

1. Një vampë e ulët në këpucë që mbulon vetëm gishtërinjtë tuaj do të funksionojë më mirë. Këpucët me vamp të lartë nuk do të funksionojnë.

2. Pantallonat me gjatësi më të shkurtër i bëjnë këmbët tuaja të duken më të shkurtër. Por mos e teproni me gjatësi, pantallonat nuk duhet të rrudhen në fund.

3. Këmishën tuaj futeni poshtë pantollonave ose xhinseve, pasi kjo do të ndihmojë që trupi juaj i sipërm të duket më i shkurtër dhe këmbët më të gjata.

4. Zgjidhni vija vertikale, jo ato horizontale. Vizualisht do t’i bëjnë këmbët tuaja të duken më të gjata.

5. Zgjidhni pantallona me bel të lartë në vend të atyre me bel të ulët. Do t’ju japë gjatësi shtesë.

6. Mund të provoni veshjet me një ngjyrë. Vetëm mos harroni të përdorni hije të ndryshme të një ngjyre për ta bërë atë të duket më e mirë.

7. Xhinse të ngushta i bëjnë këmbët të duken më të gjata, veçanërisht nëse ato janë me ngjyrë e errët.

8. Do të ishte më mirë t’i jepni përparësi takave të larta. Ata do t’ju bëjnë të dukeni më të gjatë.

9. Zgjidhni këpucë pa shkëlqim, ose ato që përputhen me ngjyrën e veshjes tuaj. Në këtë mënyrë këpucët nuk do ta ndajnë vizualisht linjën e këmbëve.

10. Shikoni mirë gjatësinë e fundeve tuaj. Është më mirë nëse fundi është sipër gjurit, ose disa centimetra poshtë gjurit.

/Përshtatur nga apel.media