10 Fluturimet e konfirmuara për datën 21 Nëntor 2020 ⠀⠀

📌Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën Shtune janë:⠀

✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️Wizz Air –Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Memmingen dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Ankona dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese.